MUĞLA (AA) - AA muhabirinin, Muğla Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, kentte hava sıcaklığı 37, deniz suyu sıcaklığı da 26,4 derece ölçüldü.

Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşların yanı sıra yerli ve yabancı turistler plajlarda güneşlendi, denize girdi, su sporları merkezlerinde denizin keyfini çıkardı.

Turistler Marmaris'te Uzunyalı, İçmeler, Turunç, Selimiye Sığlimanı, Turgut, Hisarönü, İncekum ve Kız Kumu plajlarında şezlonglarda güneşlenirken, zaman zaman denize girip serinledi.

Bazı turistler, su sporları istasyonlarında jet ski ve deniz paraşütüyle adrenalin keyfi sürdü.

Fethiye ilçesinin Ölüdeniz Mahallesi'nde hareketlilik oldu.

Sıcaklıklar 7 kentte 40 derecenin üzerine çıktı
Sıcaklıklar 7 kentte 40 derecenin üzerine çıktı
İçeriği Görüntüle

Bölgeyi ziyarete gelenlerin bazıları Kumburnu ile Belcekız plajlarından denize girmeyi tercih etti, bazıları da sahilde güneşlendi.

Babadağ'daki pistlerden pilotlar eşliğinde yamaç paraşütü uçuşu yapan macera tutkunları, Ölüdeniz'in eşsiz manzarasını kuşbakışı izledi.


Muhabir: Ali Rıza Akkır,Sabri Kesen

Kaynak: AA